Известие

Collapse
No announcement yet.

Още един в сектата 156 :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

браво на теб, само тея километри - прекалено е хубаво за да е истина, но пък ако са реални или поне близки до показаните и дизел - може да се каже че си се оборудвал с хубава кола за дълго време.
    Honda CB 500
    Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
    Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
    Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

добър избор
      156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
      Brera 2.4jtd 200 + к.с.

Comment

Честито със здраве да си я караш
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от 156
          Пусни малко снимки и на салона да видим
          липсва и кожения салон само...

sigpic
          Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Comment

И на мен ми липсва едно бежаво салонче
            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Ей тва първата дето виждам капака на еърбега над джапката да не зее .... тва или е от ъгъла или има някаква далавера с тия капаци.

Comment

......а оносно километрите несе надяваи даса реалните има такъв шанс но аз знам че има хора които могат дая направят на колкото им кажеш без компютър да хване реалните защото една от интегралите на километража се сваля,закача на компютър,вкарват се километрите(които желаеш),монтирасе пак на километража и честито,караш нова кола,дано нси случил на такава защото нее приятно....
                Дано не е от тях защото като гледам от снимките че е била в Горубляне....... не съм фен на дизела въобще, но мисля че не е проблем и километрите да са със 100-150К отгоре.
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от ToHu
                  Ей тва първата дето виждам капака на еърбега над джапката да не зее .... тва или е от ъгъла или има някаква далавера с тия капаци.
                  Всички които гледах докато избирах бяха със стърчащ капак. На тази е абсолютно прилепнал.

Първоначално публикувано от fiore
                  Дано не е от тях защото като гледам от снимките че е била в Горубляне...
                  Колата беше на автокъща "Кончето" - на бул. Тодор Александров. Карат и на Горубляне понякога. Честно казано никога не съм си представял че бих си купил кола която е на Горубляне, ама ...
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alexius
                    Първоначално публикувано от 156
                    Пусни малко снимки и на салона да видим
                    Екстра е, салонът изглежда много добре (аз съм със същия и имам база за сравнение )
                    '05 166 V6
                    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Всички които гледах докато избирах бяха със стърчащ капак. На тази е абсолютно прилепнал.

Колата беше на автокъща "Кончето" - на бул. Тодор Александров. Карат и на Горубляне понякога. Честно казано никога не съм си представял че бих си купил кола която е на Горубляне, ама ...
                      извинявай, объркал съм се в "кончето" са добри колите. там трябва да си видял и готината черна 155-ца)
                      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                      sprint tropheo
                      155/1.8
                      156/2.0 Selespeed

Comment

Ооо, да видях я
                        sigpic

Comment

...да бе-да....точно на тия километри е...и е карана само от един собственик-възрастна докторка и то само до работа и обратно...
                          ...Честито на колегата...ша са опраиш...всички сме се оправили... успех
                          156-2.4-JTD-99;
                          156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Е моята да знаеш е втората с нестърчаш капак-от Горубляне и не е от Кончето
                            Ама като го позагледах, в долния ляв ъгъл е леко повдигнат де
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

как може да няма 2 цвята еднакви
                              сива отвън, вътре синя, с кафяв махагон, бели циферблати и зелени светлини за тях - карнобатски панаир....някои хора направо ме убиват)) дано поне да върви нормално 4е ина4е....
                              alfa 156 '00 2.0 distinctive

Comment

Първоначално публикувано от fredi77
                                как може да няма 2 цвята еднакви
                                сива отвън, вътре синя, с кафяв махагон, бели циферблати и зелени светлини за тях - карнобатски панаир....някои хора направо ме убиват)) дано поне да върви нормално 4е ина4е....
                                сигурно ако остави вафла споко на задната седалка ще получиш удар

майтапя се разбира се - нищо и няма на цветовете и съчетанието е добро всички са притъпени не са крещящи
                                Honda CB 500
                                Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                                Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                                Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Working...
                                X